Nyugodtan alszol ha lázas beteg a gyereked?
Én 12x voltam már 1-1 hetet kórházban a lányommal. Érdekes lett volna,ha nem alszok. Muszáj. Ha nem vagyok kipihent nappal, nem tudom ellátni a gyereket normálisan.
Nem azt mondom,nem néztem rá éjszaka,mert felkeltem én is. De emellett igenis kialudtam magam.
Ez ennél összetettebb.
Nem alszom nyugodtan, többször ébredek, de mindent megteszek, hogy minél többet aludjak. A gyerek érdeke is ez, nem pedig egy kimerült, fáradt anya.
Ja, és mindegy hány éves. "Oké, hogy nagyobb gyereknek nem lesz gondja." - írod a kérdésedben. Szerinted, ha a 13 éves gyerek lázas éjjel, nem ugyanaz az érzés?
Off: érdekes, hogy szegény anyósok soha nem tudnak jót mondani. Ha azt mondta volna, hogy ne aludj, mert milyen dolog, hogy beteg a gyerek, és te meg nem állsz egész éjjel az ágya mellett, az jobb lenne?
Hát attól függ, mi a baj és hogy van amúgy. Ha lázas, én szoktam neki gyógyszert adni, mert tipikusan rosszul is érzi magát a láztól, akkor általában lejjebb megy. Ha egy kisebb fokú láza van, és azzal jól pihen, akkor persze alszom, mért ne?
Egyszer volt komolyabban beteg, kruppos, légcsőhurutos, akkor napokig szinte semmit nem aludtunk a párommal, csak ölben aludt a fiam, folyton ébredt stb.
Hozzateszem, nálunk az éjjel nagy részén velünk alszik a kisfiam amúgy is.
Persze hogy nyugodtan alszom.
Ha nem aludnèk nyugodtan akkor is làzas.
Iszonyu butasag tulreagalni es magad buntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!