Nyugodtan alszol ha lázas beteg a gyereked?
Nyugodtan aludtam, ha ő is nyugodtan aludt, miért ne? A légzésfigyelő működött, és ha baja van a babának, úgyis sír. Ha meg annyira lázas volt, akkor nyilván kapott Nurofent éjszakára.
"Most csecsemőre gondolok fél évestől 2 évesig"
Hát ez mondjuk pont nem a csecsemő... 1 hónapostól 1 éves korig számít annak, utána már nem baba, 2 évesen pláne nem.
Köszi mindenkinek. Nem rossz az anyósom, csak kiváncsi voltam más hogy viseli a beteg gyerek szitut. Mondjuk a férjem combja egy évesen leszakadt az ifa sárhányótól hold alakban, visszahajtotta, bekötötte, orvoshoz se vitte. Volt hogy a 3 évese buszraszállt és eltűnt. Na erre voltam kiváncsi. Hogy én vagyok e tényleg befeszülve. Persze vannak végletek is.
Tudtam, hogy kell a lázat csillapítani.
Köszönöm, hogy kijavítottatok a csecsemőben.
Én 2 óránként fel szoktam kelni mikor az első 2-3 nap rázósabb a betegség.
A nagyobbnak nem lesz baja úgy értettem, hogy iskolás már szól hogy nem érzi jól magát és mit érez. A kicsi meg nem tudja megmondani mi fáj pl.
Amikor lázas az enyém nem sír, belemerül az alvásba. A lázzal éjjel az a baj, hogy ha elalszol, akkor nem biztos hogy észreveszed hogy 41-re kúszott fel és lázgörcse van a gyereknek, ha alvós mint az enyém.
Szóval én éjjelre csillapítom, nappal hagyom hadd dolgozzon a láz.
Epp most vagyunk tul egy 5napos lazas allapoton, amig birtam a hasamon aludt en meg filmeztem h ebren legyek, amikor mar nem birtam, ment a kisagyba mellenk es valoban ebredt amikor 40 fole kuszott a laza. Nekem megnyugtatobb ha figyelgetem de ugy tunik "jelez" ha mar nem tud aludni.
Eleve eberen alszok mellette, ha kohog, nyog, amugy is ebredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!