Késő lenne már beadatni erre az évre gyerekeimnek a kullancs okozta encephalitis elleni oltást?
Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 23:23
2/11 anonim válasza:
Nekünk most kell júliusban beadatni a 3 év utáni ismétlőt. Úgyhogy én is valamikor juniusban kezdhettem. Adasd be nyugodtan.
3/11 anonim válasza:
Mi jövő héten megyünk. De encepurt irass. A másik hiánycikk
4/11 anonim válasza:
Épp az encepur junior hiánycikk, április óta nem tudom beszerezni.
Legjobb lesz ha előtte utána érdeklődsz patikákban melyik elérhető épp.
5/11 anonim válasza:
Érdekes nálunk a másik nincs 1 hónapja. Encepurt hétfőn vettem
6/11 anonim válasza:
4 vagyok, erre felbuzdulva ma újra rákérdeztem a patikában és tudtak Encepurt adni. Köszi
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. máj. 25. 13:16
8/11 Avair2010 válasza:
Kizárt dolog. Gondolom amíg zöldellnek a fák, addig lesz kullancs is. Még mindig jobb előre felkészülni ezzel, mint hogy utólag sopánkodj egy Lyme -kór miatt, vagy más fertőzés miatt.
9/11 anonim válasza:
Hát az oltás csak az agyhártyagyulladás ellen véd. Attól ugyan úgy oda kell figyelni.
10/11 anonim válasza:
8 lyme-kór ellen mondjuk pont semmit nem ér, de az súlyos agyhártyagyulladás ellen igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!