Oltáshoz fájdalomcsillapító kenőcs?
Figyelt kérdés
Tudom Emla de sajnos itt nem lehet kapni. Kisfiam 3 éves és oltást fog kapni. Eléggé fél a fájdalom miatt.2023. máj. 3. 12:41
11/16 anonim válasza:
,,Márka nèlküli" lidokain kenőcs.
12/16 anonim válasza:
10!
Aki itt ezt írta,az otthon is ezt mondja a gyereknek. Nekik szólt a válaszom.
13/16 anonim válasza:
12. Én írtam és nem ezt mondom. Jó lenne, ha nem feltételezgetnél idegen emberekről semmit, félinformációk alapján. Még csak azt sem mondtam neki soha, hogy katona dolog. Nem kell mindenáron okoskodni, ám.
14/16 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom hogy semmiség, de mikor kérdezte fájni fog-e nem azt mondtam hogy nem. Azt mondtam neki hogy épp csak annyira mint egy szúnyogcsípés.
2023. máj. 3. 17:46
15/16 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani a fiamnak, hogy csak egy pillanatig fáj. Utána kap valami apróságot.
16/16 A kérdező kommentje:
Én fagyizást ígértem be☺️
2023. máj. 5. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!