Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nem kötelező oltások hogyan...

Nem kötelező oltások hogyan működnek?

Figyelt kérdés
Mikor kell és kinek jelezni hogy szertnénk? Hol kell és mikor fizetni? Melyiket érdemes beadni és mennyibe kerülnek?
2023. máj. 2. 17:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy hónaposak vagyunk, de nem tudunk erről semmit sajnos.
2023. máj. 2. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekorvossal es/vagy a védőnővel tudsz róla beszélni. Az orvos írja fel, a gyogyszertarban kell kivaltani. Van, ahol fizetni kell az orvosnak q beadásért
2023. máj. 2. 17:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekorvos kérdezi nálunk, hogy kérjük-e az éppen aktuálisat, de a védőnő is mondani szokta, ha valami esetleg már jöhetne. Pl 2 hónaposan az első adag ROTA jön. Az orvos ad receptet, te kiváltod a gyógyszertárban, és viszed magaddal a következő időpontra a dokihoz.
2023. máj. 2. 17:41
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

A gyerekorvosnak.

Ki kell írnia receptre, ütemeznie azt is.

Kiváltod, az adott vakcinának megfelelően tàrolod( van amit hűteni kell, melegben csak hűtősaksival adják ki)

Majd viszed az orvoshoz a megbeszélt időpontra.

Nálunk térítésköteles a beadás is ( 2000ft), de ez gyerekorvosonként változó.

2023. máj. 2. 17:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nákunk nem kellett fizetni a beadásért.Rota volt az első az ugy emlékszem 2 adagos nálunk 40 ezer a 2adag.

Van még a bexero az 3adag kb a 3db 100ezer ft

Van a menninococcus c elleni az doboz áras asszem 2db kell és 400ft dbja

2023. máj. 2. 18:15
 6/17 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk 2500 a beadás ára.
2023. máj. 2. 18:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Az a baj nekem csak a kezembe nyomott egy papírt a védőnőm... nem tudo. Mi az a bexero pl. Meg ilyesmik vagy ezeket is elmondja a gyerekorvos?
2023. máj. 2. 18:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkérdezed.. de amit kaptam papírt azon nekem rajta volt.. plusz a guglit is hasznàltam.
2023. máj. 2. 19:02
 9/17 anonim ***** válasza:

2 hónaposan van kötelező oltás is. Ezt a rota ellenit azzal együtt is beadják, vagy ezt valamennyivel időben el kell tolni? Nálatok hogy volt?

2023. máj. 2. 19:05
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nincs rajta ilyen de holnap felhívom az orvost köszi a válaszokat sokat segített!!
2023. máj. 2. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!