Nem kötelező oltások hogyan működnek?
Figyelt kérdés
Mikor kell és kinek jelezni hogy szertnénk? Hol kell és mikor fizetni? Melyiket érdemes beadni és mennyibe kerülnek?2023. máj. 2. 17:37
1/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy hónaposak vagyunk, de nem tudunk erről semmit sajnos.
2023. máj. 2. 17:38
2/17 anonim válasza:
A gyerekorvossal es/vagy a védőnővel tudsz róla beszélni. Az orvos írja fel, a gyogyszertarban kell kivaltani. Van, ahol fizetni kell az orvosnak q beadásért
3/17 anonim válasza:
A gyerekorvos kérdezi nálunk, hogy kérjük-e az éppen aktuálisat, de a védőnő is mondani szokta, ha valami esetleg már jöhetne. Pl 2 hónaposan az első adag ROTA jön. Az orvos ad receptet, te kiváltod a gyógyszertárban, és viszed magaddal a következő időpontra a dokihoz.
4/17 anonim válasza:
A gyerekorvosnak.
Ki kell írnia receptre, ütemeznie azt is.
Kiváltod, az adott vakcinának megfelelően tàrolod( van amit hűteni kell, melegben csak hűtősaksival adják ki)
Majd viszed az orvoshoz a megbeszélt időpontra.
Nálunk térítésköteles a beadás is ( 2000ft), de ez gyerekorvosonként változó.
5/17 anonim válasza:
Nákunk nem kellett fizetni a beadásért.Rota volt az első az ugy emlékszem 2 adagos nálunk 40 ezer a 2adag.
Van még a bexero az 3adag kb a 3db 100ezer ft
Van a menninococcus c elleni az doboz áras asszem 2db kell és 400ft dbja
7/17 A kérdező kommentje:
Az a baj nekem csak a kezembe nyomott egy papírt a védőnőm... nem tudo. Mi az a bexero pl. Meg ilyesmik vagy ezeket is elmondja a gyerekorvos?
2023. máj. 2. 18:57
8/17 anonim válasza:
Ha megkérdezed.. de amit kaptam papírt azon nekem rajta volt.. plusz a guglit is hasznàltam.
9/17 anonim válasza:
2 hónaposan van kötelező oltás is. Ezt a rota ellenit azzal együtt is beadják, vagy ezt valamennyivel időben el kell tolni? Nálatok hogy volt?
10/17 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nincs rajta ilyen de holnap felhívom az orvost köszi a válaszokat sokat segített!!
2023. máj. 2. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!