7 hetes lányom mára taknyos lett hívtam a háziorvost aki egy orr sprayt mondott. Szívom is az orrát de folyamatosan teli van neki, egy nap hányszor szabad? Nagyon kétségbe vagyok esve
Jaj, hagyjuk már. Az anyatej csodálatos dolog, de ne csináljunk már úgy, mintha MINDENRE jó lenne, mert nem az. Szerencsétlen gyereknek ha tele van az orra, akkor igenis legyen eltávolítva onnan az a váladék, máskülönben gyulladást okoz... az orrába fröcskölt tej meg a bújci ezt nem oldja meg.
Mi lesz a következő, ha eltörik a keze, azt is elég lelocsolni anyatejjel gipsz helyett? Azért ne toljuk már ennyire túl...
Engem csak az erdekelne, hogyha “Becsben” a picik orrat nem szivjak, ok meg nem tudjak kifujni, akkor evente hanyszor kapnak sulyos arcureg vagy fulgyulladast?
Hogyan lelegeznek bedugult orral, ha amugy egy kisbaba sokaig csak az orran tud levegot venni, szajlegzesre nem kepes? Akkor minden gyerek, aki beteg lesz 6 honapos kora alatt, megfullad Becsben?
Balkani Magyarorszagon fejlettebbek lennenk kivetelesen ebben a kerdesben? Nocsak, mik vannak!
😂😂😂
Salvus vizes inhalálás is mehet ilyen picinek. Tengervizessel lazítsd, szívd ki és mehet 1-1 csepp nasivin baby is. Napi 3-szor (nekem így volt felírva).
Baby luuf balzsammal is bekenheted egy picit.
Off: én is Bécsben élek, van orrszívó gyerekeknek, kell is használni. Dehogy van betiltva🤦♀️ anyatej az orrba...csóri baba
Nem szoptatok, nincs tejem.
Koszonom a valaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!