Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha beteg a csecsemő, de nincs...

Ha beteg a csecsemő, de nincs laza csak orrfolyas stb ti ilyenkor fürdetitek a picùrt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Én nem értem a kérdést. Miért ne fürdetném? Most akkor egy hétig, vagy kettőig ne fürödjön?
2023. márc. 30. 17:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak hogy ne nyúzzuk még azzal is, vagy esetleg meg ne fázzon még jobban.
2023. márc. 30. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2023. márc. 30. 17:44
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Hogy fázna már meg fürdés közben? Nincs fűtés vagy melegvíz nálatok? A legtöbb baba szeret fürdeni, mi lenne ezen a nyúzás. Szóval igen, fürdettem őket taknyosan is.
2023. márc. 30. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem koszos, akkor nem furdetnem meg betegen, amíg kicsi volt egyébként sem furdettem naponta.
2023. márc. 30. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Megfazzon 🤦🏻‍♀️
2023. márc. 30. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha nem plusz nyűg és jól viseli. Ha nagyon tiltakozik, akkor csak mosdókesztyűvel áttörölgetem gyorsan
2023. márc. 30. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon bágyadt, akkor csak kis mosakodást csináltam én is. Ilyenkor még nem koszolik úgy össze magukat. Ha sokat bukik akkor arc, nyak, kezek fontosak szerintem na meg a popsi. Illetve el lehet kapni jobb pillanatában, pl ha délelőtt élénkebb, nyugodtabb, akkor is meg lehet fürdeni hogy ő is frissüljön.
2023. márc. 30. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Persze hogy igen, egy villámgyors zuhany ilyenkor is kell. Betegen is jólesik mindenkinek ha tisztán tud menni aludni, nem izzadtam, koszosan, maszatosan kell lefeküdni.
2023. márc. 30. 19:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kifejezetten javasolták, giszen a párás meleg levegő jót tesz a bedugult orrnak.

Úgy csináltam, hogy tűz forró vízzel bepárásítottam a fürdőt, majd engedtem neki normál hőmérsékletű vizet, és nagyon szépen felszakadt minden aminek fel kellett.

2023. márc. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!