Adott egy 10 hónapos csemete akinek Cataflam cseppet írtak fel betegségre. Viszont a gond az hogy sehogy nem akarja megenni. Esetleg valakinek valami praktika hátha lenne. Vagy mivel próbálkozzak még?
Cseppet hígítani kell
Nem?
Nekem is kalandos volt..
Nurofen fecsivel adtam be a 2 évesnek szörppel
Nem erőltetném.
A középső lányom pl a flamborin cseppet nem bírja. Tehetem akármibe, ahogy megissza anélkül, hogy tudná, hogy beletettem az innivalójába (lázcsillapítás miatt) 10 percen belül kihányja. Nem bírja a szervezete.
A cataflan csepp se csodaszer.
Egyáltalán mire írták fel?
Gyulladásgátlónak, fájdalomcsillapításra vagy felsőlégúti betegség mellett kiegészítésnek?
Próbalkozz tovább, olyan nincs hogy nem lehet sehogy beadni. Valami nagyon kedvenc ételbe keverd, kanalanként 1-1 cseppet.
Vagy szendvicskrémbe rakod, felitatod egy csipet kenyérrel és úgy adod oda egy falat intenzív ízű felvágottal, sajttal.
Ha nem a gyógyszer ízét érzi először, csak lenyeli. Vagy kérj meg valakit rá, hátha másnak megy.
Nagyobb gyereknél tömény szörpbe szokták keverni az ilyet, de kicsinek nem adnék még ilyet.
Én minden gyógyszert oldalra nyomok a pofazacsiba, onnan egy reflex leviszi, nem tudja visszaköpni. Hogy utána ne hányjon, gyorsan itatni kell vele valamit és elterelni a figyelmét.
Pedig ha jól emlékszem tutti frutis íze és illata van 🤷♀️ hasonlóan mint az augmentin szirupnak. Azt meg a 8 évesem veszi be nagyon nehezen..
Ilyenek ezek a gyerekek. 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!