Mi a fenét csináljak vele? 4 hete köhög?
szóval, a lányom lassan 4 hete köhög. Ha megy a párásító éjjel, akkor hurutosan, ha nem, akkor szárazon. Torka nem fáj, nem is fájt. csütörtökön kezdte, a rákövetkező egész héten itthon maradt, kicsit javult, de még köhög. Nem olyan durván, nem zavaróan, de köhög.
megivott 2 üveg robitussint, egy tussirexet, második üveg izlandi zúzmót kezdtük ma...
orvoshoz ne vigyem, míg nem fáj neki... óvónők is mondták, mehet nyugodtan, ez nem fertőző köhögés, de mikor reggel köhög 2-t az öltözőbe meg akarnak kb ölni a szülők a szemükkel - most én meg nem fogok nekiállni mindenkinek magyarázni, hogy 4 hete köhög, nem fertőz...
szóval a kérdés, mi a tuti tipp, mit adjak neki?
(nyilván, ha fájna is, ragaszkodnék, hogy fogadja a doki, de igazán nem tud vele mit kezdeni ő se így...)
Vidd el fül orr gégeszhez maszekban. Valami oka van,hogy ennyire köhög már ilyen hosszú ideje. Habár nekem a gyerekorvos mindig azt mondta hogy egy köhögés akár 6 hétig is elhúzódhat.
Én biztos nem hagynám annyiban és nem kezelném otthon tovább hanem elvinném szakorvoshoz. Lehet allergia, vagy csorog le neki a nyák a torkán ami irritálja, sok minden lehet, ez orvosi kompetencia.
Elhuzodo köhögésre orr átmosást javasoltak nekünk.
Nem hittem mert nem igazán volt náthás de aztán durva cuccot oldott fel.
Fiam amióta ovis, ezt csinálja. Szintén 4 éves.
A rekord a 6 hét volt. A minimum is 3.
Én ennyivel simán berakom, magyarazkodás nélkül. Nem fertőz. Ha valakinek nem tetszik, beszelje le a főnökömmel...
Voltunk fül/orr gégészeten, csináltak fej röntgent, hogy nincs e az orrában összenővés. Voltunk allergia vizsgálaton, nem e ilyesmi van a háttérben. Semmi. Mindene tökéletes, csak köhécsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!