Hogyan deríthetnénk ki az ekcéma okát?
A kisfiamnak sajnos ekcémás a bőre. Lassan 2 hete használjuk rá a krémet, amit az orvos írt fel (hormonos), amitől igaz jobb lett, de még mindig vannak rajta piros foltok. Nem száraz, mert testápolóval is kenem neki napi 2x (Bioderma). Nemsokára újra beszélek az orvossal, mit tanácsoltok? Mármint akik már ezt az utat bejárták (sajna), mit ajánlanátok?
Annyira idegesítő... Ki lehet deríteni mi okozhatja valahogyan?
Köszönöm szépen azoknak, akik tudnak esetleg segíteni!
#10 Köszönöm szépen a választ.
Mi is megyünk ételallergia tesztre. Mogyoró és tojás miatt. Kérdeztem, hogy adhatok e neki tejterméket (joghurtot) vagy húst, azt mondták azt igen. Pedig azt hittem arra is lesz teszt... Mint ahogy te is írtad, a laktóz nálad a probléma egyik forrása volt. Ki tudja mi nálunk? Ma voltunk megint a házidokihoz. Kaptunk egy új kenőcsöt, ami használt, csak mire elmúlt, máshol előjött az ekcéma + egy zsíros kenőcsöt. Hát nem tudom, engem nagyon idegesít.
Párásítani CSAK télen kell a fűtés miatt.
Van párásítód. Használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!