Fenisztilt ti adtok,/javasol a dokitok calcimuscal együtt? mert sztem nem szabadna együtt hasznalni
A fenistil es calcimuscot sztem nem szabadna együtt hasznalni sztem
Hisz a calcimuscnal le van irva hogy foszfatot tartalmazó gyogyzserrel tilos hasznalni( okes lehet csak akkor ha ez injekció formájában van) mert az kicsapodast okozhat.
Namármost a fenistil tartalmaz segedanyagkent foszfatot .
Először amikor adtam a kicsinek lehet tulzas de ugy ereztem egyet-egyet nagyobbat dübben a szíve.
Ott izgultam egész este hogy lesz ebből baj vagy sem.
Ezutan csak kulon merem adni ha egyáltalán merem adni már
Leellenőriztem neked, nincs közöttük interakció.
Szal sztem mástú dübbent a csimota szíve egyet-egyet nagyobbat.
Válts orvost, a nem bízol benne!
Semmit nem okoz
mindkét szer teljesen felesleges. külön-külön és együtt sem adnám.
mire kaptátok egyáltalán?
Nekünk is együtt ajánlották, bár a kálciumot nem értem, hogy miért, semmi haszna.
A fenistil persze más.
Kedves 5, a fenistil az antihisztamin és allergiás tünetekre adják, nálunk pl csalánkiütésre kellett.
6
Amúgy erre a cetrizine sokkal jobb, a mi orvosunk is mindig a fenistillel jön.. adok is nekik, de az előbbi jobb kiütésre, ödèmára, hosszabbtávúan simcs gond a használatával
3.
#7: nekünk Lordestint, de azt 1 év alatt nem lehet. Fenistilt írt fel 9 hónapos korában.
Cetrizine babáknak való verzióját nem ismerem.
6 voltam.
6. tudom mik ezek, azt is mire való. azt nem értem minek javasola ebben az esetben az orvos? calcimusc akkor kell ha alacsony a vérkalcium szintje vagy ha a vérkálium szintje magas, vagy bizonyos mérgezés esete áll fent.
fenistil csepp pedig főleg bőrpanaszokra, viszketésre, étel vagy gyógyszerallergiára jó.
nem megfázásra…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!