Otthoni gyermekmedence vizébe tudok tenni valamilyen fertôtlenítôt, hogy a benne együtt pancsoló gyerekek ne kapjanak el egymástòl valamit?
Nekünk 2 méteres van abba nem szoktam rakni mert szinte 2 naponta cseréljük a vizet ki-be szaladgálnak.
A nagyba szoktam rakni persze. De abba nem igazán fürdenek mert lassan melegszik a víz és eléggé kiszárítja a bőrüket a klór.
Egyáltalán minek raknál bele?
Gondolom nem minden arrajáró gyerek mászik bele, hanem a tiédek, meg akiket vendégségbe hívtok.
Beteg gyerek meg gondolom nem megy bele.
Megint egy paramami...
Nekunk nagy medence amiben mi is furdunk. Folyamatosan megy a homokszuro. Multi klor tabletta van a vizben. Az algasodas miatt
Ketnaponta porszivozom az medence aljat.
Mendencezes elott furdes van es utana is
Érdemben nem tudok hozzászólni, nincs medencénk, de emlékszem mikor gyerek voltam, 11 éves otthon fürödtünk a kis medencénkben. Átjöttek a szomszéd gyerekek, akik ótvarosak voltak. (Viszkető bőrbetegség) Az anyjuk is tisztában volt vele, mégis engedte, hogy belejöjjenek a vízbe. Anyukám nem tudta, hogy fertőző. Úgy elkapam mint a huzat. Csúnya nagyon viszkető sebeim lettek. Néhány nap múlva mentem ottalvós táborba 10 napra, ahol 2 naponta mentünk strandra. Én nem mehettem bele a vízbe.
Nyilván nem lett volna semmi baj, ha egészségesen jöttek volna medencézni.
Testvèrekrôl van szò. A nagyobbnak uszodaszemölcsei vannnak, amit 2 hònapja kezelünk, de àllítòlag fèl vagy akàr 1 èv is lehet mire kiírtódik. Kòrházban le lehetne szedetni(kaparni), de nem fogadnak mèg beavatkozàsra beteget a bôrgyászaton.
Ecsetelôvel kezeljük, aminek a tájèkoztatòján az van, hogy ha kezelve van lehet vele uszodàba menni.
Most, hogy itt a jòidô melyik gyerek ne szeretne legalàbb a kertben kicsit pancsolni. Termèszetesen ôk is odavannak, nagyon várjàk.
Mit lehet ilyenkor tenni? Emiatt egèsz nyáron ne fürödjenek? Vagy csak az egyik ès a másik szomorùan nèzze? Vagy kockáztassam meg hátha a tesò nem kapja el?
Pròbálok valami megoldàst keresni, hátha van.
Köszönöm a vàlaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!