Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Vinnétek bölcsibe a gyereket,...

Vinnétek bölcsibe a gyereket, ha ő egészséges és ti vagytok betegek?

Figyelt kérdés

A lányom hazahozott valami vírusos-köhögős nyavalyát, 10 napig itthon volt, ő meggyógyult. Én elkaptam tőle, de ugye nem igazán volt időm magammal foglalkozni, így szépen átcsapott egy enyhe tüdőgyulladásba. Kaptam rá gyógyszereket és sok pihenést javasolt a doki.

Namármost egyedül nevelem a lányom. Ha itthon van, esélyem sincs mellette feküdni pihenni, ha nem viszem be, akkor attól tartok, hogy még rosszabbra fordul az állapotom, de így hogy bevittem az egyik anyuka megszólt, hogy ilyen esetben otthon kellene tartani, nehogy lefertőzze a többieket. (a lánykám már egészséges, de az anyuka álláspontját is megértem, csak nem tudom megoldani, hogy otthon is legyen meg gyógyuljak is.)

Ti mit tennétek ilyen esetben?

2022. dec. 19. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%
Én helyedbe nem foglalkoznék más véleményével, elég szomorú hogy ezt te fontosnak tartod a kis saját életedben ahol egyedül nvld kislányod, másik meg leirtad saját magad mi lenne jó, akkor nem is értem, erre van időd hogy ide írj még hogy másokk véleményével foglalkozz ki mit mond, magadra meg nincs??? Neharagudj de nagyon hülye vagy!
2022. dec. 20. 02:06
 12/13 anonim ***** válasza:

# Hogy te mekkora bunkó vagy.

De sajnos igazad van. Nem abban, hogy hülye a kérdező, hanem h tényleg nem kellene másokkal ennyire foglalkoznia.

2022. dec. 20. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:

12# köszi

De ez az igazság, mai rohanó világban a legdragabb dolog család és az egészség. Semmi és senki más. Szerintem te sem viseled el hogy saját édesanyád parancsoljon neked vagy még mondja mit csinálj, akkor pont egy idegen véleménye.... Ne nevetesetek!

2022. dec. 21. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!