Vinnétek bölcsibe a gyereket, ha ő egészséges és ti vagytok betegek?
A lányom hazahozott valami vírusos-köhögős nyavalyát, 10 napig itthon volt, ő meggyógyult. Én elkaptam tőle, de ugye nem igazán volt időm magammal foglalkozni, így szépen átcsapott egy enyhe tüdőgyulladásba. Kaptam rá gyógyszereket és sok pihenést javasolt a doki.
Namármost egyedül nevelem a lányom. Ha itthon van, esélyem sincs mellette feküdni pihenni, ha nem viszem be, akkor attól tartok, hogy még rosszabbra fordul az állapotom, de így hogy bevittem az egyik anyuka megszólt, hogy ilyen esetben otthon kellene tartani, nehogy lefertőzze a többieket. (a lánykám már egészséges, de az anyuka álláspontját is megértem, csak nem tudom megoldani, hogy otthon is legyen meg gyógyuljak is.)
Ti mit tennétek ilyen esetben?
Bevinném.
Kicsi gyerek mellett nem lehet pihenni, a gyógyuláshoz pedig az kell.
Kedves anyuka meg pusztuljon bele a betegségekbe ha akar, másnak nem muszáj.
Persze, vinném.
Nem az a bölcsődébe/óvodába/iskolába vivés kritériuma, hogy a szülő egészséges legyen, hanem hogy a gyerek legyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!