Más is retteg az autizmustól? (13 hós a kisfiam.)
Bármit olvasok a neten, mindenre az autizmus tünete jön ki. Tünet ha “mindenkit megölel”, de az is ha túl szociális, / nem szociális..tünet ha nem beszél/ nem mutogat, aztán jön szembe a cikk hogy ha beszél és mutogat is lehet auti, a túl lassú mozgásfejlődés, a túl gyors mozgásfejlődés, de az se nyugodjon meg aki 2 éves korig normálisan fejlődik, mert utána is “kijöhet.” Tünet ha túl nyugodt a baba/ vagy ha túl sírós, tünet ha repked/ 2 éves korig rendben van a repkedès..
Már teljesen ki vagyok készülve, ha olvasok valamit amit esetleg csinál a babám, már felugrik az autizmus. Elkezdek utána olvasni és teljesen belehergelem magam, szerintem nincs olyan akire ne lenne igaz pár tünet a felsoroltakból..
Autista lány anyukájaként írom: ne hergeld bele magad, ne olvass annyit.
Ha autista,az egyértelmű lesz. Hidd el....
"szerintem nincs olyan akire ne lenne igaz pár tünet a felsoroltakból.."
Ez amúgy igaz is! Valahol olvastam, hogy olyan sokféle tünete van az autizmusnak, hogy szinte mindenkire jellemző 1 tünet, de ettől persze nem vagyunk mind autisták. Ezért van az, hogy a cikk mindenre ezt adja ki, mint ahogy te is soroltad. Még korántsem jelenti azt, hogy autista, én is ezt tudom mondani, mint az 1-es, hogy ne olvass ezekről annyit. Ez ugyanolyan dolog, hogy minden testi tünetre az internet rögtön azt írja, hogy rák. Ez is a rák tünete, az is a rák tünete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!