Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ahol nagyon függő cicis volt...

Ahol nagyon függő cicis volt a gyerek és elvettétek tőle, ott mi változott meg utána?

Figyelt kérdés

2 évesem annyira csak cicizne, hogy védőnő mondta őt apránként nem lehet, hanem azonnal vegyem el tőle.

Egész nap matat, és nem szól hogy éhes, csak jön rám, szedi a ruhámból, hiába mondom most nem lehet, majd ha alszunk megkapod, vagy bármi. Akkor üvölt. De mivel cumit sosem fogadott el, így őt csak ez nyugtatja meg. Egész éjjel rajt lenne, 10x is felkel cicit kérni. Nem beszél csak 1-1 szót.

Viselkedésben, evésben, alvasban, beszédben,vagy egyéb változás közlékenységben?

2022. dec. 5. 11:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tervezem leragasztani, de nem is értené, mert eddig senki sem sérült meg. Nem tudná mi az. Ha elmagyaráznám nem érdekelné sajnos, mert nem empatikus a drágám. Az első fiam nagyon érzékeny volt. Ő sajnos vagy nem sajnos nem.
2022. dec. 6. 08:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk se sérült meg senki, de értette. Először le akarta venni nem sikerült bement a szobájába duzogni. 3 nap után már nem kereste. 1x hisztizet csak. Figyeltem hogy egy darabig ne lássa meztelenül a mellem. Szoptatási tanácsadótól hallottam. Le lettem pontozva mert ezt írtam, de nekem muszáj volt kitalalnom valamit, mert féltem a veteléstől (vérzés).
2022. dec. 6. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!