Szirup beadása 1 évesnek, aki mindent kiköp. Valami jó tipp, trükk?
Szörp? Inna édes lötyiket? Na most szabad :) én abba kevertem bele vagy mézbe
Megvesztegettem gumicukorral ha rossz ízű volt utána is. Ami tiltott amúgy, azzal rá lehetett venni
OFF: ha egy közel egy éves gyerek CSAK anyatejet fogyaszt, az minden csak nem egészséges.
Keverd bele vagy kevés tejbe, vagy tényleg valami édes cuccba, de kevésbe.
Nekem egyébként a kiskanál sokkal jobban bevált, mint a fecskendözés, attól mindig öklendezni kezdett minden gyerekem.
Köszönöm, próbálkozom akkor majd mindenfélével.
Utolsó: valóban nem voltam egyértelmű. Most beteg. Ilyenkor nem eszik semmit anyatejen kívül. Van, hogy napokig egy falatot sem, csak tejet. Aztán meggyógyul és visszatér az étvágya. De sokszor beteg mostanában, ezért is kell a gyógyszer
Ha ragaszkodsz a fecskendőhöz, akkor oldalra nyomd be, kicsit hátra, ne a garatra.
Viszont nálunk sokkal jobban bejött a kiskanál. ha nagyon tiltakozik, akkor kap pár perc videót a youTube-ról. Vannak ilyen kontrasztos zenés videók, az el szokta terelni a figyelmét, amig beveszi, plusz ugye a tiltott gyümölcs varázsa miatt is működik. Bár ezt csak antibiotikummal szoktam, mert azt azért mégiscsak muszáj bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!