Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szirup beadása 1 évesnek, aki...

Szirup beadása 1 évesnek, aki mindent kiköp. Valami jó tipp, trükk?

Figyelt kérdés
Nurofent is mindig kiköpi, eddig csak kúp jöhetett szóba emiatt, ha lázas volt. De most egyéb betegségből kifolyólag 1 hónapig minden este be kell neki adni egy szirupot. Ha a torkáig nyomom a fecskendőt, akkor is képes kiköpni. Nincs más lehetőség csak a szirup. Belekeverni nem tudom semmibe, alig eszik értelmes kaját, folyadékból meg szinte semmit nem fogad el anyatejen kívül, azt is csak ciciből. Meg vagyok lőve... hogy csináljam?
2022. okt. 18. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Pedig úgy kell, hátra a garatig, hogy beinduljon a nyelési reflex, nem nyomod elég hátra.
2022. okt. 18. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a ,,szinte" mit takar? Ebben az esetben mindent megpróbálnék, kakaó, édes citromos tea, gyümölcslé, gyümölcsturmix, mekis epershake, olvadt csokifagyi, bármi (még akkor is, ha ellenkezik az elveimmel). Kanállal se fogaja el?
2022. okt. 18. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szörp? Inna édes lötyiket? Na most szabad :) én abba kevertem bele vagy mézbe

Megvesztegettem gumicukorral ha rossz ízű volt utána is. Ami tiltott amúgy, azzal rá lehetett venni

2022. okt. 18. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Megoldást már leírtad, anyatejbe .
2022. okt. 18. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
30%

OFF: ha egy közel egy éves gyerek CSAK anyatejet fogyaszt, az minden csak nem egészséges.

Keverd bele vagy kevés tejbe, vagy tényleg valami édes cuccba, de kevésbe.

Nekem egyébként a kiskanál sokkal jobban bevált, mint a fecskendözés, attól mindig öklendezni kezdett minden gyerekem.

2022. okt. 18. 14:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálkozom akkor majd mindenfélével.

Utolsó: valóban nem voltam egyértelmű. Most beteg. Ilyenkor nem eszik semmit anyatejen kívül. Van, hogy napokig egy falatot sem, csak tejet. Aztán meggyógyul és visszatér az étvágya. De sokszor beteg mostanában, ezért is kell a gyógyszer

2022. okt. 18. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ragaszkodsz a fecskendőhöz, akkor oldalra nyomd be, kicsit hátra, ne a garatra.

Viszont nálunk sokkal jobban bejött a kiskanál. ha nagyon tiltakozik, akkor kap pár perc videót a youTube-ról. Vannak ilyen kontrasztos zenés videók, az el szokta terelni a figyelmét, amig beveszi, plusz ugye a tiltott gyümölcs varázsa miatt is működik. Bár ezt csak antibiotikummal szoktam, mert azt azért mégiscsak muszáj bevenni.

2022. okt. 18. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!