6 hónapos kisfiam kovidos?
Az kimaradt, hogy anyatejes és
tízből kb hatszor kortyolgat ha megkínálom.
A lányom kB 8 hós volt mikor átesett rajta. Nem volt sok tünete, egy kis láz meg nátha. Hamar elmúlt kivéve, hogy az étvágya nagyon nehezen jött vissza. Aggódtam, hogy kiszárad stb, sokat fogyott, de túl lettünk rajta.
Jobbulást neki meg párodnak is
Remélem mi is hamar túl leszünk rajta.
Tudom, hogy nem túl okos dolog a kúp, de szirupom van még itthon és hány is. 🤷🏽♀️
Kisfiam 4 hónaposan volt velünk együtt covidos, ő viselte a legjobban. Fél napig lázas volt meg levert, 2 napig náthás. Nekünk a Nurofen baby szirup vált be a lázra, nagyon hamar hatott, 3 óra alvás után mint akit kicseréltek. Legyen sokat cicin, C és D vitamin. Ja és nekünk azt is mondták a gyerekosztály ügyeletén telefonon, hogy nem szabad borogatni lázas babát, ez pl.nekem új info volt.
Jobbulást!
Februárban, még terhesen voltam covidos. Oltva nem vagyok.
Nem megy 38 alá a láza, rosszul van nagyon. Aggodóm, pláne így, hogy más babája ilyen könnyen viselte. Hívom a gyerekorvost nem sokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!