Szerintetek be vigyem a sürgősségire vagy hadjam pihenni és reggel az legyen az első ? Tüdőgyulladás
Szerintem tüdőgyulladása van a 3 éves fiamnak , persze itthon én ezt nem tudom megállapítani de tegnap ota folyik az orra köhög , ilyenkor ritkán de előfordul nala az hogy szaporán veszi a levegőt erre orvos javaslatára berudoalt szoktam neki inhalálni és az segít , viszont ma reggel óta tart neki a szapora ( nem olyan vészes tehát elvileg a 31legzes szám a normális 1percben és neki 38-40 ) ez elvileg bele fér a nem veszélyesbe , hasbol veszi a levegőt és sokkal csúnyábban köhög most estére hoemelkedese is lett ja és azt lehagytam hogy reggel fel12utan mikor
Kezdődött neki a légzésprobléma akkor használtuk a berudoalt és rá 3 óra hosszara is mert újra gyorsabban vette , kapott alvás előtt cataflam cseppet de így rettegek elaludni annyira felek szerintetek vigyem be még most a surgire vagy reggel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!