Oltás után mire számítsak?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a babák oltás után egy jó nagyot alszanak, de láz/hőemelkedés mennyire gyakori? És mit kell tenni/hogyan kell ápolni a babát szúri után? 2 hónapos a babám.2022. szept. 11. 06:23
1/4 anonim válasza:
Oltástól függ, van aminek nulla rekaciója van, van amitól 1-2 napig lázas lehet. Kérdezd meg az oltáskor a gyerekorvost, hogy mire számíthatsz.
2/4 anonim válasza:
nekem ugyan csak 1 hós a babám, de azt mondta az orvos, hogy belázasodhat, ír majd fel lázcsillapító kúpot. a védőnő oltás napjára azt tanácsolta, hogy adjak egy fél kúpot oltás után otthon, a másik felét fürdés után, megelőzésképp, hogy nyugodtabb legyek én is, ne figyelgessem hogy lázas vagy sem, tudunk aludni így.
értem a szempontját és persze tök jó, de nem vagyok egy nagy gyógyszer párti, csak ha muszáj...
3/4 anonim válasza:
Az én fiamat pl. egyáltalán nem viselte meg. Nem lett lázas, nem aludt nagyot se, nem nyűgösködött.
Ez nagyon babafüggő, kiből milyen reakciót vált ki. Mindenestre legyen otthon lázcsillapító.
4/4 anonim válasza:
A fiamnál semmit nem okozott. A doktornő mondta, hogy ha belázasodna, akkor Flamborin cseppet lehet adni neki. De nem kellett. A 3 hónapos után se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!