Holnap megyünk 6 éves oltàsra a lànyommal. Ezt hogy viselik a gyerekek ennyi idősen?

Én megbeszéltem a fiammal, hogy kellemetlen lesz, de ha hagyja nyugodtan, akkor nagyon hamar túl is lesz rajta. Bátran tűrte végül.
Mellékhatás egyáltalán nem volt.

#3 vagyok.
Ja, hát akkor el van cseszve már régen az egész!
A mi gyerekeinket soha, még csecsemő korukban sem fogtuk le.
Ha lefogtad, csak erősítetted benne a félelmet és a kiszolgáltatottság érzését. Megágyaztál annak, hogy most is probléma legyen, de még akár 5 év múlva is egyetlen oltás vagy injekció beadásakor.
A szintén 9 éves fiam az elmúlt tanévben kapott két covid oltást is. Cirkusz nélkül.

Az én lányom sajnos tűfóbiás. Amúgy egy nagyon talpraesett, bátor lány de ha oltásról vagy infúzióról van szó pánikroham tör(t) rá.
Pár éve rátaláltunk a lip-ri kenőcsre azóta nincs semmi gond. Nekem ér pár ezer forintot a nyugalma.

5! Alvás közben adta be neki a doki?
2 gyerekem van de ne akard már beadni hogy egy 1-2 vagy több hónapos baba mozdulatlanul fekszik vagy éppen ül az öledben

A lányom rettenetesen félt tőle. Nagyon sírt,zokogott. Alig tudta a doki beadni,mert feszítette a karját.
De amikor a tű hegye belement,onnantól érdeklődve figyelte.
Ki érti a gyerekeket....
(Hozzáteszem, a lányom 3 hetes kora óta szerintem 50+ vérvételen van túl. Szóval ő szegénykém már retteg a tűtől).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!