Gyerekorvos 1 hónapig szabin??
Sziasztok, nálunk a gyerekorvosunk 1 hónapig szabin van. Ez mennyire normális? Honnan van ennyi szabja és hogy vehet ki ennyit egyszerre??
Van helyettese de őt nem szeretjük
1 hónap szabadság, az 20 nap, nem 31. Ennyi minden munkavállalónak van és ennyi pihenés rá is fér mindenkire.
Arról ne is beszéljünk, hogy én 43 éves vagyok és 27+4 nap szabim van, mert jár 4 nap a két gyerekem után is. Az előző munkahelyemen 46+4 nap szabim volt, mert gyerekekkel dolgoztam.
Érdekes, mikor hétvégén, vagy a munakidején kívül foglalkozik a gyerekeddel, azt miért nem írod ki, hogy hogy teheti?
Az meg a te bajod ha nem szereted a helyettest, vidd magánba akkor.
Nem értem mire fel ez a sok kötekedő, szánalmas hangvételű komment.
A kérdező szimplán csak érdeklődött, nekem abszolút nem egy irigy, pökhendi "hőőő hogy engedheti meg ezt magának az a szemét??" hangvétel jött át a kérdésből.
Ellenben sok válasz... titeket vernek otthon, és idejártok levezetni a feszültséget?
17es, ha menne az értő olvasás rájöttél volna, hogy a kérdező felelősségre vonja a dokit, kötekszik ;)
Nem a gyerekorvos tehet róla hogy őméltóságos nagyasszonyának nem szimpatikus a helyettes.
Kérdező, miért te nem mennél egy hónapra szabira ha tehetnéd?
18/19
Egyáltalán nem vonta kérdőre. Csak megkérdezte, hogy honnan van ennyi szabija. Ez nem kérdőre vonás, csak érdeklődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!