9hos babám lázas 38,6 adtam neki kúpot de 5 perc múlva ki kakilt a. Mit csináljak?
Hagyd aludni, ne meregesd. Ha jobban felmegy felkel.
Olvass Novak Hunort a lazrol. Ne 50 eves maradi cikkeket, hanem, hogy 2022 ben hogy kell viszonyulni a lazhoz.
Nem kell felni a laztol, nem fog felmenni veszelyesen.
Es NE takard be semmivel. Hagyd, adja le a hot.
Egy diplomas (gyerek)apolo.
Voltunk gyerek orvosnál, a torka piros, meg a futyije van begyulladva, kapott gyógyszert.
Köszönöm a válaszokat.
16-os, azért, mert ennyire lázas nem lehet a fogától. Akkor valami más baja van. Ha lett volna más tünete, mint pl. folyik az orra, én se tanácsolom az orvoshoz rohanást azonnal, mert akkor sejtjük, hogy ez egy vírusfertőzés, aztán ha nincs rajta 2-3 nap alatt túl, akkor fel lehet keresni a dokit. De ha tünet nélkül magas láza van egy ilyen pici gyereknek, akkor ott állhat komoly baj a háttérben, ami nem tűr halogatást, ezt ajánlott kizárni. Ők még nem tudják elmondani, hogy fáj a fülem, vagy a torkom, vagy ha pisilek. Jól le lettem pontozva, de sajnos így van.
Kérdező! Örülök, hogy elmentetek, jobbulást a kisfiadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!