Bárányhimlő szokott még lenni mostanában?
Figyelt kérdés
A kötelező oltás miatt kérdezem. Előfordul még bárányhimlő a gyerek körében?2022. máj. 7. 07:47
11/13 anonim válasza:
Nem rég, ha jól emlékszem decemberben voltunk egy szülinapi zsúron ahol több gyerek is volt,közülük csak a fiam volt ellene beoltva (kötelezőt kapta) akkor volt 2,5 éves a fiam.. A 7eves unokaocsem lett bárányhimlős a suliba de akkor még nem volt jele semmi csak nem érezte magát valami jól szegény akkor már hőemelkedése lehetett.. A fiamnal 1,5 és 2 évvel idősebb 2 gyerek is elkapta tőle, 2 hétre rá jöttek náluk ki a tünetek, és egy 5 hónapos baba is.. Hála istennek nem volt komolyabb bajuk mint nekem pl kB 18 éve :D kisfiam nem kapta el, egy két pötty lett rajta csak de lehet nem is a attol
12/13 anonim válasza:
Nálunk most volt, mifelénk nem kötelező.
Enyhe lefolyású volt, 1 nap láz, 2 nap enyhe hőemelkedés, kicsit nyűgös és étvágytalan, de nem vészes. Nem sok pötty, ami volt az is apró. Volt kb 5 nagy pötty a kukija körül, komolyan mintha oda koncentrált volna a betegség.
13/13 anonim válasza:
Nálunk év eleje óta kering az óvodában, a nem oltott gyerekem most kapta el, azaz most jött ki rajta, tele van pöttyökkel, szenved, de bírja.
Az oltott kisebbiken még nem látom jelét.
Én sem találkoztam eddig ilyennel a nagyobbik gyerekem 5 éve alatt. Most meg másról sem szól a 2022es év 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!