Mindenkinek elmondtátok, hogy a gyereketek autista?
Én nem titkolom, hogy autista vagyok. Az értelmes emberek tudják mi ez és azt is, hogy nem mindegyikünk kettyós szobanövény kategória. Sőt, az aspik vannak többségben, akiknek legalább átlagos az intelligenciájuk. Az egyik egyetemi tanárom, illetve gyakorlatvezetőm is autista. Kicsit sem érdekel, hogy korlátolt barmok vagy tudatlanok mit szólnak hozzá mi vagyok.
Nagyon undorítónak találom, ahogy egyesek állnak hozzánk. Pedig elvileg nektek, nem autistáknak van több empátiátok. Elméletileg. Normális társadalomban fel sem merülhetne ilyen kérdés, ami itt fel lett téve.
Minden rokonomnak, ismerősömnek, sőt munkatársamnak elmondtam már, hogy autista vagyok. Aki nem akarja felfogni vagy elfogadni, az így járt. Nem kár érte, ha nem foglalkozunk egymással innentől kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!