Máshol is egy vagyon néha a gyógyszerkiadás?
Nekem durván 10 e ft a havi gyógyszerem, ez csak az én gyógyszerem.
Ehhez jön még pluszba az állandó fájdalomcsillapító nekünk felnőtteknek, külön a gyerekeknek, savlekötő férjemnek, a legkisebbnek tápszer. Vitaminok.
Nekem egy fél patika szokott itthon lenni, mivel 3 gyermekünk van, a legnagyobb a legbetegesebb, ő hord haza mindent, amit utána mi is benyalunk.. Így a szteroidos orrspray a nagynak meg az allergia gyógyszere még ami alap, mellé a köhögés csillapítók, vagy épp a köptetők stb stb.
Sokat szoktunk a patikában hagyni.
Én írtam az első választ.
Aki lepontozta, azt tisztelettel megkérném, hogy szíveskedjen leírni, hogy miért?
Melyik részében nem volt hasznos számára? Mi nem tetszett?
A tapszer?
Az ajánlott oltás?
Vagy a herpesz kenőcs?
Mi 4en vagyunk a csaladban.
2 gyerek (2 éves bölcsis 4 éves ovis).
Nálunk ferjemnek van élete végeig a gyogyszere, vérhigító (28evesen volt egy embóliája, amiatt kell) ez havi 20ezer.
Nekem a fogamzasgátlóm 3500.
A gyerekek nem szednek semmit, csak ha az orvos írja a betegsegre, ami hál isten nagyon ritka nálunk.
Igy itthon igazából van mindenre gyogyszer tartalékba, de nem szedjük őket.
Így a havi gyógyszertár megáll 23500ftban, +ha fájdalomcsillapító elfogy akkor az jön plusszba.
13!
Nos, a tapszer arra utal, csecsemőd van, ergo nehezen tudom elkepzelni, hogy dolgozni jársz mellőle. Márpedig a kérdés arra vonatkozik, hogy a kérdező beszéd valamit, hogy menni tudjon.
"2
11/18 A kérdező kommentje:
Persze, hogy abban vagyok"
"18/18 A kérdező kommentje:
17 igen, mert azt mondták, hogyha nehezen kapok levegőt náthásan akkor ne hordjam"
.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!