3,5 hónapos baba hörög,és érezhetően le van rakodva a kis tüdeje,mi a további teendő? Többi lent.
Vasárnap orrfolyással kelt, köhögött is kicsit.
Hétfő orvoshoz vittük,és annyit mondott hogy nem lehet vele mit kezdeni,majd átmegy rajta,csak párásítót szerezzünk be,és sűrűn szívjuk az orrát.
Hétfő-kedd rosszabb volt,ma alakult valamennyit,de még mindig hörög,sípol a tüdeje,én úgy érzem,nagyon le van rakodva.
Tényleg ennyi lenne? Nem lehet semmit sem kezdeni ilyen pici babával?
Melyik orszagban eltek?
Engem meg döbbent sokszor, hogy mi folyik Angliaban pl..
Mi Nemet orszaban elünk de sokszor sokkal jobb el latasban volt reszem itthon(Romania), hiaba"felszereltebb" a külföldi korhaz.
Minden esetre azt tanacsolom menj be az ügyeletre es ne hagyd magad. Nehogy mas nem törödömsege miatt baja legyen a picurnak. Gyereked a leg nagyobb kincsed es felted öt! Jobbulast neki
Jobb lett a baba állapota,akkor is hörgött,zihált,csak jobban mint most,illetve tiszta takony volt.
Most,azt nem értem,hogy tényleg ilyen kicsi babánál,nem csinálnak semmit? Vagy csak bennünket akartak lerázni ezzel?
Ha sír,akkor érezhető ,hogy le van rakodva,mint írtam,ez hétfő rosszabb volt,amikor orvos látta.
Alapjáraton,el van, jókedvű mostmár,néha köhent kicsit,ma 3x fordult elő,és tüsszög is néha,ekkor sok váladék távozik neki.
Tehát,ha szuszog,nem érezhető szinte semmi,csak ha sír,és megerőlteti magát,idő kell amíg megnyugszik néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!