Gyomorgörcs, hidegrázás és kezdődő hasmenés nálam. Mennyi az esélye, hogy a 9 hónapos babám elkapja ?
Ez nem vicces egyáltalán. Miért kell rögtön csúfot űzni valakiből?
Tapasztalatot kérdeztem, hogy volt e valaki így és el e kapta a baba.
Szia! Nálunk mindenki elkapta , még a nagyszülők is de a kisfiam aki pont 9 hónapos volt akkor viselte a legjobban. 2 nap alatt átment rajta és csak párszor hányt. Én viszont borzalmasan voltam :D
Jó egészséget nektek!
Sokan nem hisznek a rota elleni oltásban de nálunk ezidáig maximálisan bejött. Nekem 2 gyerekem van, mindkettő jár már intézménybe. A nagy középsős ovis a kicsi tavaly óta bölcsis és még SOHA nem kaptak el ilyen fosós-hányós vírust. Olyan volt, hogy bezabaltak valamit és hánytak egyszer de olyan hogy napokig gyötörte ez, na olyan nem volt. Remélem nem is lesz. Lekopogom..
Szerintem ha oltva van a babád, akkor max enyhén lesznek tünetei. Remélem az sem.
A kislányom 2.5 éves … ezalatt az idő alatt amikor esetleg megbetegedtem (nem volt sok alkalom) mindig elkapta ő is !
Nekem annak idején a gyerekorvos mondta ha anyuka beteg roppant kicsi az esélye hogy a gyermek megússza Ezt nyilván kisebb gyerekekre értette , nem egy 7-8 evésre !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!