Sumetrolim antibiotikummal kapcsolatban milyen tapasztalatotok van?
Méregnek? 😂 Melyik diplomád mondatja ezt veled? Az orvosi vagy a gyógyszerész?
Évtizedek óta biztonsággal használt bevizsgált szerről van szó, ne legyünk már agyhalottak légyszi.
Nagyon gyakori(10-ből több mint egy beteget érinthet):
A vér magas káliumtartalma(ami -súlyos esetben-izomgörcsöket és rendellenes szívritmust okozhat)
Gyakori:
-candida, fejfájás,hányás,hasmenés,allergiás bőrkiütés
Emellett lehet tőle Stevens -Johnson szindrómás, ha valamiért nem bírja a szervezete.
Az összes komolyabb antibiotikum megöli a természetes flórát, nekem mindegyik után kijön a candidám, mert eleve hajlamos vagyok rá.
Ez egy komoly fertőzésre való gyógyszer, gyerekként is azedtem sajnos.
Nyilván az orvos mérlegelte a kockázatokat és szükségesnek ítélte az adott gyógyszert felírni.
( egyébként pont 80 éves szintű kérdés.. 1 hete ugyanezzel hívott a nagymamám🙈, mert az urológus a monural után ezt írta fel neki)
6
az 5 válaszoló legalább írt valami tapasztalatot.Te addig jutottál hogy valamit ideböfögtél.Nyilván a kérdésre válasz nem érkezett tőled, de 100% hasznos...Menj táncoltass másokat is, ha már másra nem telik tőled.
Nekem folyton ezt írta fel kamaszkoromig az orvos. Engem totálra vágott mindig (hasmenés, hasfájás stb), pedig szedtem mellé a probiotikumot.
DE! mindig elmulasztotta a hörög hurutomat, szóval hatni hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!