Milyen krémet használjak exrta száraz bőrre?
Kislányom 3,5 éves.
Mindig csak télen borzasztó száraz a bőre,olyan mintha ekcéma lenne.a gyerekorvos csak annyit mondott hogy használjak testápolót.de mar mindent próbáltam,Mixa olajos fürdetővel fürdik,Mixa testápolót próbáltuk,mev a Nivea baby krémet.de nem jobb.van valami tanácsotok?csak télen ilyen a bőre.
Amúgy világos bőrű.
1 vagyok.
Ami itthon van mar lekopott a cimke, de U betűvel kezdődik,,valami ungu vagy ilyesmi 😅kb fel évre elegendő a krém.
Úgy kell kérni hogy Á vitaminos kikeveros testapolo. Fehér tegelybe adják, kicsit "nehéz" krem, enyhen nedves bőrre jobb ha kenitek. Kiadjak a gyógyszertarban vény nélkül is, de akkor meg rohadt drága.
Elsőre picit budoskes, vagyis inkább kellemetlen szagú, de elparolog a "bűz" tényleg csak ajánlani tudom, ezt használjuk mar 20 eve a családba (anyu, tesóm, gyerekek, a férjem)
Megprobalom elokeresni neten a dobozt, hatha. Azért remélem tudtam segíteni :)
Unguentum nonionicum a hivatalos neve.
Én nem kenném se magamra, se a gyerekre. Felerositi idővel az atopias tüneteket.
Uriage,cerave, bioderma.
Illetve mososzer és öblítő váltás.
Nekünk a tej és gluténmentes táplálkozás is némi javulást hozott
Az esetek 90%-ban nem derül fény az okozóra es elmulik a kamaszkorban.
La roche Posey lipikar termékek. Saunos nekem is durva ekcémám van, kicsi tőlem örökölte. Terhesség alatt szite porzott a bőröm.
A fürdőkréme úgy rendbe tett, hogy már nem kell testápoló sem.
Shea vaj és kakaóvaj tartalmút használunk. Csak saját márkásakat: isana, balea, cien. Eddig az utolsó vált be a legjobban.
Plusz tusolás röviden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!