Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Milyen krémet használjak...

Milyen krémet használjak exrta száraz bőrre?

Figyelt kérdés

Kislányom 3,5 éves.

Mindig csak télen borzasztó száraz a bőre,olyan mintha ekcéma lenne.a gyerekorvos csak annyit mondott hogy használjak testápolót.de mar mindent próbáltam,Mixa olajos fürdetővel fürdik,Mixa testápolót próbáltuk,mev a Nivea baby krémet.de nem jobb.van valami tanácsotok?csak télen ilyen a bőre.

Amúgy világos bőrű.

2022. márc. 4. 20:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Víztisztító a házi rendszerrre, Nivea cuccokat elfelejtesz.
2022. márc. 4. 21:38
 12/20 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

Ami itthon van mar lekopott a cimke, de U betűvel kezdődik,,valami ungu vagy ilyesmi 😅kb fel évre elegendő a krém.

Úgy kell kérni hogy Á vitaminos kikeveros testapolo. Fehér tegelybe adják, kicsit "nehéz" krem, enyhen nedves bőrre jobb ha kenitek. Kiadjak a gyógyszertarban vény nélkül is, de akkor meg rohadt drága.

Elsőre picit budoskes, vagyis inkább kellemetlen szagú, de elparolog a "bűz" tényleg csak ajánlani tudom, ezt használjuk mar 20 eve a családba (anyu, tesóm, gyerekek, a férjem)

Megprobalom elokeresni neten a dobozt, hatha. Azért remélem tudtam segíteni :)

2022. márc. 4. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Napi 2x kenjük bepanthen sensidailyvel a bőrét, es mixa olajos furdetovel fürdik. Igy szép, vagy csak nagyon enyhén száraz a bőre. Arcbőre, szaja korul különösen száraz szokott lenni, arra még pluszban lanolin krémet használunk napi többször.
2022. márc. 4. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:
#12-es köszönöm szépen :)
2022. márc. 4. 21:44
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Amit sima drogériában kapsz azt elfelejtheted. Gyógyszertárban lehet kapni bioderma, eucerin, uriage termékeket, drágák, de jók. Nekem a patikában kikevert krém sem volt jó.
2022. márc. 4. 22:01
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
Nézhettek furán, de a disznózsír, és az olivaolaj csodákra képes :)))))
2022. márc. 4. 22:52
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Unguentum nonionicum a hivatalos neve.

Én nem kenném se magamra, se a gyerekre. Felerositi idővel az atopias tüneteket.

Uriage,cerave, bioderma.

Illetve mososzer és öblítő váltás.

Nekünk a tej és gluténmentes táplálkozás is némi javulást hozott

Az esetek 90%-ban nem derül fény az okozóra es elmulik a kamaszkorban.

2022. márc. 5. 07:35
 18/20 anonim ***** válasza:

La roche Posey lipikar termékek. Saunos nekem is durva ekcémám van, kicsi tőlem örökölte. Terhesség alatt szite porzott a bőröm.

A fürdőkréme úgy rendbe tett, hogy már nem kell testápoló sem.

2022. márc. 5. 07:54
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
Bioderma egy kalap f0s.
2022. márc. 5. 12:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Shea vaj és kakaóvaj tartalmút használunk. Csak saját márkásakat: isana, balea, cien. Eddig az utolsó vált be a legjobban.

Plusz tusolás röviden!

2022. márc. 5. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!