Kisfiam 2hónapos az arcbőre száraz, kopad mitől lehet? Milyen krémet használjak? Volt valakinél szintén ilyen?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 08:48
1/10 anonim válasza:
Szinte minden babának ilyen a bőre.Nekünk az orvos behpantent ajánlotta.
2/10 anonim válasza:
Minden babával előfordul, bár azt nem tudom, mit jelent, hogy "kopad"...
3/10 anonim válasza:
Kisfiamnak is olyan volt. Séta előtt bekentem neki bephanten krémmel. Mást nem csináltam. :)
4/10 anonim válasza:
2: hámlik :) vannak olyan területek, ahol így mondják.
5/10 anonim válasza:
Mi erre tejmentes tápszert kaptunk,a dokink szerint tejerzékeny gyanús,most meg azt olvasom ez tök gyakori es normalis... most akkor hogy van ez?
6/10 A kérdező kommentje:
Megnyugtató,hogy normális.Köszi nektek.Kipróbálom a bepantent,erre nem gondoltam.Anyatejes nálam is remélem segíteni fog.Hiányzik az a puha bababőr.Most olyan kis érdes neki.
2020. ápr. 6. 11:11
7/10 anonim válasza:
Nekünk a dokink azt javasolta hogy a gyógyszertári popsikenőccsel kenegessük, be is vált.
8/10 anonim válasza:
Hat nwm tudom miert ajanlgatjak itt a bepanthent ennyien... Nekem olyan piros volt a popsija a babamnak, kb 5nap alatt se hozta helyre a ez a krem, csak a gyogyszertari....
9/10 anonim válasza:
8# én pl azért ajánlom - figyelj, nagyon egyszerű! - mert BEVÁLT.
Amikor te ajánlasz valamit, miért teszed? Mert neked bevalt.. Ennyi a nagyon nagy titok.
Attól, hogy ez pont nektek nem jött be, még nem adtunk rossz tanácsot. Ne legyél kicsinyes.
10/10 anonim válasza:
4-esnek: köszi, ezt még sosem hallottam így. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!