Hurutos köhögésre meddig adjátok a hurutoldót/ köptetőt?
Figyelt kérdés
Hetek óta beteg a gyerek. Komolyabb gyógyszert nem kap. Nem tudom mikor kell leállni a hurutoldóval, mert nem látok változást. Köhögése nem sokat változott.2022. febr. 4. 09:08
11/12 anonim válasza:
Azt értettem, hogy nem adod. De akkor is 3 féle gyógyszert kap (Ambroxol, Fenistil, lándzsás útifű), emellé a hársfa tea, ami ráadásul köhögéscsillapító hatású, tehát a köptetőkkel együtt felesleges/nem jó adni. Plusz a kenőcs. Ez még szerintem egy felnőttnek is sok együtt, főleg huzamosabb ideig. Én ehhez többet már sajnos nem tudok mondani, személy szerint én annyit adnék, amit írtam is.
Nekem anno annyit mondott még a doki, hogy most elhúzódó köhögős náthák vannak a gyerekeknél, ettől függetlenül én nem gyógyszerezném ennyit, főleg, mert minden hatástalannak bizonyul. Biztos, hogy kipróbálnám, jobb-e nélkülük. De te tudod.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, értem, kipróbáljuk.
2022. febr. 4. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!