Hurutos köhögésre meddig adjátok a hurutoldót/ köptetőt?
Ha hetek óta beteg, köhög, gondolom a gyerekorvossal beszéltél. Ő mit mondott?
Maga a köptető is köhögést válthat ki, így lehet, hogy már az is irritálja.
Én Sinupret cseppet adtam a lányomnak (1,5 éves), kb 1 hét alatt javult a köhögése. Ahogy egyre kevesebbet köhögött, egyre kevesebb gyógyszert adtam neki, végül elhagytuk, és szépen elmúlt neki. A gyerekorvos is mondta nekünk, hogy nem ajánl köptetőt, mert attól rosszabbodhat.
Mindenesetre én inkább az orvost kérdezném, ha már ennyire elhúzódik szegénynek. Lehet, hogy más gyógyszer is kell a felülfertőződés ellen.
Jobbulást!
Sajnálom, hogy az orvossal sem vagytok akkor előrébb.
Pontosan mit kap a gyereked és mennyit?
Mennyi idős a kicsi?
Nekem ez borzasztó soknak tűnik, főleg ennyire hosszú időre.
Valaki más is írjon véleményt légyszi 😅
Én biztos elhagynám kb az összeset, főleg, ha nem javul tőlük amúgy sem. Ez nagyon sok gyógyszer.
Meghagynám a mellkas kenőcsöt, meg reggel-este a lándzsás útifüvet (van kifejezetten éjszakai verziója, nem tudom, az adható-e neki), és ennyi. Szerintem szegénynek már túl vannak stimulálva a hörgői a sok hurutoldótól. Vitamin, sok folyadék. És erőszakoskodnék a dokinál, hogy hallgasson rá a tüdejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!