Akinek mostanában lett covidos a gyereke, milyen tüntei voltak?
Szia, nekem nincs saját gyerekem, csak sok kicsi lízing gyerek, kisgyermeknevelő vagyok egy bölcsiben.
Nem tudom te hány éves gyerekre gondolsz.
Tegnap még dolgoztam, ma már itthon vagyok, a 8 fős csoportomból 3 gyerek covidos lett, plusz a két dadus nénim.
Pénteken nem láttam a gyerekeken semmi de semmi különöset. Hapciztak, folyt az orruk. Ennyi volt. Kb mint bármelyik átlagos január tele gyerek bacikkal.
Akik most otthon vannak nekik hétvégére elment a hangjuk, fáj a torkuk, kb olyan tüneteik vannak, mintha influenzásak volnának.
1 gyerekem van nagyon rosszul, neki nem tudták levinni a lázát, ő kórházban van.
Majdnem 5 éves a kisebb lányom. Már a teszt előtt 2 nappal erős fejfájása panaszkodott, kicsit ment a hasa és étvágytalan volt. A teszt napján többször hányt és 2 napig magas láza volt, majd 1 napig hőemelkedés és 3 napig köhögött.
A nagy 7 éves, 1x már oltott volt akkor, 1 napig volt lázas és 2 napig köhögött.
Majdnem 3 éves, 4 nap láz (38), köhögés, orrfolyás, rossz közérzet, összesen 1,5 hétig volt beteg.
Elkaptuk mindketten a férjemmel. Nekem fél nap làz, 1 nap torokfájás, hurutos köhögés. Férjemnek pàr óra láz, torokfájás, köhögés. Októberi a harmadik oltásunk.
Nagyobbik gyerekünk 2-szer frissen oltott, semmi tünete, pedig össze vannak nőve a testvérével. Neki teszt is negatív.
Orrfolyás
Köhögés
38,3 láz max
Sima szokásos vírusnak néz ki..
Csak amiatt teszteltük, mert a gyenge kontakt volt olyannal, aki vègülis covidos
Elvileg most van benne a nagyobbik lányom.
3 pozitív tesztes osztálytársa is van.
Ő csak néha köhécsel mintha száraz lenne a levegő (de egyébként az is emellett 😂), ezen kívül se láz se rossz közérzet, semmi.
Kisebbik lányomnak, kisfiamnak (7 hónapos) és nekem semmi bajunk nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!