Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szülők, bébiszitterek, óvónők,...

Szülők, bébiszitterek, óvónők, tanárok, ti el szoktátok a gyerekek nátháját kapni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. Tanár vagyok. Minden ősszel, télen minimum egyszer, de inkább kétszer elkaptam valamilyen felső légúti megbetegedést. Mióta nem dolgozom tanárként, nem is voltam megfázva (2 éve). Kivéve, ha hazautaztam és elkaptam otthon, mivel anyukám és a tesóm is tanár, így ők hazahozták. Viszont korona óta semmi, szerintem a folytonos odafigyelés is teszi (pl nonstop fertőtlenítés, nem megyek senki közelébe). Így azért ezek értelemben lecsökkentik sokkal az esély, hogy elkapjak egy náthát.
2022. jan. 21. 14:55
 12/16 anonim ***** válasza:
*értelemszerűen
2022. jan. 21. 14:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Óvónő vagyok, minden új csoporttal változik a baciösszetétel a csoportban, így gyakorlatilag 3 évente egy évig beteg voltam folyton. A saját gyerekeimtől ritkábban kapom el az ovis betegségeket, de ha valamit igen, akkor az sokkal jobban kiüt, mint a gyerekeket.
2022. jan. 21. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:
8 vagyok, igen ,dolgoztam. Mint írtam 1 évig szinte beteg voltam, képtelenség ennyit otthon lenni. Nyilván mikor már a láztól a lábamon állni sem tudtam egy hetet otthon maradtam, de ez ritka.
2022. jan. 22. 01:17
 15/16 demokrácia válasza:
26%
Nyilván a családon belüli elkülönülő higiénia sokat számít. Ha beleesznek egymás ételébe, akkor szinte biztos, de külön pohár, külön törülköző is számít, meg az egyebek.
2022. jan. 25. 12:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen elkapom, a férjem néha. (Egy 2 éves bölcsis és egy 4 éves ovis gyermekünk van)

Ha olyan, akkor én szoktam menni úgy is dolgozni.

2022. jan. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!