Covid elleni oltás melléktünetei kisgyereknél?
Az én gyerekem gyíkemberré változott tőle.
(Remélem, ez a válasz az eddig mindenkit bőszen lepontozó oltáselleneseknek is megfelel.)
Nekem 12 éves a lányom, este 6-kor kapta az oltást, utána egész este virgonc volt, nagyon vidám, örültünk, hogy ilyen jól viseli. Másnap reggel lázzal kelt, és fájt a karja is, végigfeküdte a láz miatt a napot, a lázcsillapító nem sokat ért, folyamatosan 37.6 és 38.4 közt ugrált neki. Még este is hőemelkedéssel aludt el, na mondom mi lesz ebből másnap. Hát mintha elvágták volna, másnap semmi baja nem volt már, újra a régi volt.
Azt mondta egy anyuka, hogy valszeg azért ütötte ki ennyire az oltás, mert előtte 4 hónappal átesett a víruson, és ez normális, hogy komolyabb reakciót vált ki az oltás. Én is csak ilyen semmiségeket olvastam előtte a gyerekek oltásáról, hideg zuhanyként ért, hogy ennyire belázasodott. De akkor talán tényleg azért, mert már ismerős volt a szervezetének a téma, és az immunja megküzdött az oltással, vagy valahogy így sikerült lenyugtatnom magam, hogy emiatt. :) 1 hét múlva megyünk az ismétlő oltásra, hát lázcsillapítóval készülök azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!