Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szülők, amikor Ti vagytok...

Szülők, amikor Ti vagytok betegek, dolgoztok vele?

Figyelt kérdés
Mármint betegen

2022. jan. 12. 14:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%

Mi mind vállalkozók vagyunk, az intelligensebb otthon marad betegen, és nem fertőzi össze a többit.

A sötétebbje meg tojik erre, és bejön betegen is. Így lettem terhesen covidos.

2022. jan. 12. 17:05
 22/27 anonim ***** válasza:
73%
Most hiába oltogatjátok itt az embereket, hogy milyen suttyó, ha betegen mennek dolgozni, sajnos sok főnököt ez még mindig nem érdekel. Van, aki nem engedheti meg magának az otthoni gyógyulást, mert kirúgják.
2022. jan. 12. 18:37
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

Bementem, mert csak kicsit rekedt voltam, vasárnap este csináltam gyors tesztet, hogy nehogy covidot vigyem be, negatív volt.

Hétfőn már nem sok hangom volt délután, kedden reggel kicsit fájt a torkom, megint egy teszt, szerintetek mi lett.

Most az egész bölcsi zárva 10 napig.

Semmi bajom most is csak a rekedtség, reggeli torok fájás ha nem teszteltem volna mindenkit fertőzhetnék tovább.

2022. jan. 12. 19:20
 24/27 anonim ***** válasza:

A hugomék cége megmondta, hogy biztosítanak oltást minden ellen is, aki beteg lesz másnap már nem kell jönnie dolgozni.

Meg utána se.

Tehát aki beteg lesz vagy megy úgy is, vagy lőttek a melónak.

Aki covidos lett elbocsátották hisz biztosítva volt az oltás(leépites, alulkepzettség miatt. Oltottakat nyilván nem küldték el)

Nálunk minden hétfőn teszt, anélkül a kapun be sem mehetünk. Ha csaladtag beteg(bármi léguti baja van) azonnal teszt.

És ha betegek vagyunk be sem mehetünk, mert azonnali kirúgás jár érte. Állásidő van ilyenkor

,nem tp.

Szóval egyes cégek jó fények ilyen szempontból

2022. jan. 21. 14:01
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem értem, ez nem jófejség, ha pl nem engednek pénzt keresni
2022. jan. 21. 14:09
 26/27 anonim ***** válasza:
53%
Igen dolgozom, nátha,köhögés, derék fájás. Az egyetlen kivétel ha lázas vagyok illetve ha nem tudok a budiról felállni, bár mentem már így is dolgozni. Ha a gyerekem beteg lesz ő vele kell itthon lenni. Ilyen a munkahelyem, nincs aki helyettesitsen, vagy ha igen akkor neki az ő munkáját is és az enyémet is csinálni kell. Dajka vagyok.
2022. jan. 22. 18:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha csak kicsit taknyos vagyok, akkor home officeban dolgozok. Be nem megyek, nálunk erre ugranak. Ha nagyon beteg lennék, tehát láz, egyebek, akkor nem dolgoznék. De ilyen nem volt kb középiskolás korom óta. Náthás se nagyon szoktam lenni, akkor se, amikor a gyerek hozza haza a különböző mutáns pestis vírusokat, és az egész család haldoklik tőle. Nemtom miért, az anyaság valamiért immunissá tett mindenre. :D
2022. febr. 4. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!