Szülők, amikor Ti vagytok betegek, dolgoztok vele?
11/27 A kérdező kommentje:
10.es és ha valaki állandóan megfázik? :)
Gyanitom nem egyszeru megfazasrol van szo es a kollegaiddal egymast fertozitek mindig ossze...
2022. jan. 12. 15:14
13/27 A kérdező kommentje:
Anyukám mindig dolgozik betegen is (óvónő). Most is beteg, de nem maradna otthon... Én nem, én megyek táppénzre. Raktáros vagyok.
2022. jan. 12. 15:44
Talán a folyamatos "betegen jártok be dolgozni" lehet az "állandóan meg vannak fázva" oka, nem gondolod? Vicces, hogy én állok nullán....
Mintha az olyan normális, és természetes dolog lenne, hogy valaki állandóan meg van fázva.
2022. jan. 12. 15:49
16/27 A kérdező kommentje:
15. nem értelek? Akianek gyerek van közösségben él, természetes, hogy ilyenkor náthás lesz.
Egyszer kéne mindenkinek tisztességesen OTTHON meggyógyulni, és csak egészségesen menni dolgozni. És ha ezt a szokást megtartanátok, nem lennétek állandóan betegek, és nem kéne kérdést kiírni a gyakorira, hogy az olvasók járnak-e be betegen dolgozni.
2022. jan. 12. 15:51
Ha a gyereknek sincs sosem lehetősége normálisan meggyógyulnia OTTHON, akkor naná, hogy folyamatos a betegség, és oda-vissza fertőzik egymást a családtagok.
Nekem is van gyerekem, igaz már iskolás, de elég hamar rájöttem, ha nem fekszi ki a náthát tisztességesen, akkor bizony a legyengült, félig gyógyult gyerek még hamarabb, még cifrább kórságot szed majd össze, ami aztán az egész családot ledönti. Tudom, hogy baromi nehéz folyton táppénzre menni a gyerekkel, de ez ilyen, főleg az első közösségben töltött év. Nem lehet másként kibekkelni, de a leendő szülő ezt nagyjából tudja, mire számíthat, így nem éri felkészületlenül, ugye ez a felelős szülői gondoskodás.
2022. jan. 12. 15:55
Gyerekem van, oviba jar, a felesegem ovono. Megis egy atlagos telen mi ketten felnottek kb. egyszer leszunk par napra nathasak, a gyerek talan ketszer.
2022. jan. 12. 16:14
20/27 A kérdező kommentje:
17-18 attól még hogy meggyógyul szülő gyerek a hétvégére, megint lehet tiszta nátha. Tapasztalatból mondom. És igen engem is könyörtelenül beküldtek betegen a suliba, hogy nem hiányozhatok. Sajnos emlékszem, hogy egymásnak adogattuk a 100-as zsepiket a suliban. Később pedig a munkahelyemen, meg teljesen normális mostmár, hogy akár lázasan is bejövök évente egy két hetet is. És igen nehezen gyógyulok így, de ez van. Nem is tudom már milyen ha nem így lenne, ez a vicc.
Kapcsolódó kérdések: