Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha valaki beoltatja az 5-6...

Ha valaki beoltatja az 5-6 éves gyerekét is, az majd mit fog csinálni, HA valami baj lesz abból, hogy beadott egy kísérleti vakcinát/vakcinákat a gyerekének?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 09:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%
17. Perszeee :D és honnan tudta az orvos? Megvizsgálta a magzatot? Vagy csak az ismerősödnek könnyebb volt talán fogni valamire a tragédiát, te meg kapva kaptál más fájdalmán és terjeszted a baromságokat. Szánalmas keselyű vagy.
2022. jan. 9. 12:47
 22/34 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy mond ilyet egy nőgyógyász, pláne, hogy semmi köze ehhez, nem ő állapítja meg a halál őket vagy hogy mi van a magzattal. Ekkora béna kamu sztorit.

Jah várj, nem raktam tele smilyeval hogy életszerűbb legyen. :) :(

2022. jan. 9. 12:50
 23/34 anonim ***** válasza:
98%
Nekem van olyan ismerősöm, akinek a 6 terhességéből 3 végződött középidős vetéléssel. Csak akkor még nem volt tudjukkik által vezetett szupertitkos világösszeesküvés, ezért nem lehetett erre fogni.
2022. jan. 9. 12:53
 24/34 anonim ***** válasza:
16%

Milyen érdekes h aki nem oltás mániás az mind szar és hazudik....

🤣🤣🤣

Lehet tényleg van valami az oltásban! -agymosás🤣🤣🤣🤣🤣

2022. jan. 9. 12:55
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

Az ugye megvan, hogy egy orvos nem jelenthet ki vizsgálatok nélkül semmit, hiszen nem a piaci kofa, aki kártyából jósol.

Egy vetélés után szövettan történik, az esetek nagyon nagy százalékában még az sem ad eredményt és a valós ok nem derül ki.

Orvosi szempontból kizárt, hogy a szövettan kihozta volna bizonyítottan, hogy az oltás okozta a vetélést, a sztori egyértelműen pánikkeltés és butaságokon alapszik.

2022. jan. 9. 13:07
 26/34 anonim ***** válasza:
93%

Nézd, én elhiszem, ami a munkatars rokonával történt, és azt is megértem, hogy magyarázatot akar találni erre a tragédiára. Lehet, hogy ha velem történik, én is az oltásra fognám, mert az legalább egy kézzelfogható magyarázat, és van kire haragudni igy. Azt nem hiszem el, hogy az orvos szájából ez így, ebben a formában elhangzott.

Nekem amiatt nem fog megrendülni a tudományba vetett bizalmam, mert egy ismeretlen fórumozó ismerőse ismerősével baj történt.

2022. jan. 9. 13:09
 27/34 anonim ***** válasza:
97%

Ha 20 év múlva kiderül, hogy ne adj isten az oltás miatt nem lehet gyereke a lányomnak, akkor azt tudom mondani, hogy a legjobb szándékkal és tudással adattam be neki az oltást az akkori valós veszélyek miatt.

A biztonsági gyerekülésbe is becsatolom minden alkalommal, pedig ha mondjuk a Dunába zuhannánk, akkor valószínűleg amiatt nem tudna kijutni az autóból.

2022. jan. 9. 13:27
 28/34 anonim ***** válasza:
14%
Ugyanazt, mint akinek a többi oltàstòl lett beteg a gyereke. Szenved, keresi magàn ùton a kezelèst, mert hivatalosan sehol nem veszik komolyan.
2022. jan. 9. 13:28
 29/34 anonim ***** válasza:
20%
És akinek a többi kötelezőtől lesz baja?
2022. jan. 9. 14:49
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én is tudnék az oltásra fogni dolgokat! Több évig meddő voltam, még lombik programmal se tudtam teherbe esni. Kaptam két oltást, a következő hónapban megfogant a baba. Akkor most mondjam azt, hogy az oltás miatt van? Persze, szoktam ezzel poénkodni, de valójában nem tudjuk a csoda okát. Illetve van ismerősöm, akinek 7 vetélése volt, de akkor még nem volt oltás.
2022. jan. 9. 15:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!