Akik beoltatják az óvodás vagy kisiskolás korú gyermeküket Covid ellen, elsősorban mi a céljuk vele?
Szóval antibiotikum vagy antitoxin jöhet a csúnya rossz doktor bácsitól, csak védőoltás nem, világos. 🤡
Pont az antibiotikumok miatt léteznek már "szuperbaktériumok", amik kiröhögik az antibiotikumos kezelést. Úgyanúgy mutálódnak ők is.
És én természetesen azért adom az oltást a gyereknek, mert 2in1 akció keretében a bőre alá jutattott chipet lehet követni GPS-el okostelefonról, és azonnal riaszt akkor is ha 1-est kapott olvasásból. 🥴
A gyerekét nem szurkáltaná alatt pontosan mit értesz? Miért a szülő a gonosz ha jót akar gyerekének azzal, hogy beadat neki egy vakcinát amit hozzáértő orvosok, tudósok fejlesztettek ki a világ minden tájáról és biztonságosnak, hasznosnak ítélik meg? Mit kéne tennie? Megkérdőjelezni az orvostudományt?
17-es voltam:
Aki egy kicsit is felelősségteljes, az végiggondolja, mi történt az elmúlt két évben. A gyermekeket nem a vírus, hanem a korlátozások viselték meg. Mi az, hogy nem lehet tanórákat, értekezleteket, iskolai rendezvényeket tartani, amikor a birkamenet, oh elnézést a békemenet sem okozott problémát.
Nem tűnik fel a sok hazudozás? Az pedig különösen gusztustalan, hogy a gyerekeket vették célba azzal, megfertőzik a nagyszülőket. Ha nagyapó-nagyanyó beoltatta magát, akkor mitől félti őket ez az áldott jó kormány?!
Azzal egyetértek, hogy a korlátozások megviselték a gyereket (is), én sem tartom a békemenet megtartását felesősségteljes döntesnek.
Ettől függetlenül miért ne oltathatnák be a gyerekeket? Nem látom az összefüggést.
"Az pedig különösen gusztustalan, hogy a gyerekeket vették célba azzal, megfertőzik a nagyszülőket"
Ezt a mondatodat pedig csak szimplán nem sikerült értelmeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!