Ha a száraz köhögés hurutosba ment át hirtelen, váltsam le ezt a szirupot?
Figyelt kérdés
Ma voltunk gyerekorvosnál, lényegében ott kislányom nem köhögött, itthon is keveset, ezt mondtam is a doktornőnek, aki a tüdejét meghallgatva NorigonEp szirupot (száraz köhögésre való) írt. Viszont most hallom, hurutosan kezd köhögni, semmiképp nem száraz a köhögése. Nyilván az első adagot most adtam be 10 perce, de délután már ne adjam? Hurutis köhögésre nem jó...#köhögés #NorigonEP
2021. dec. 23. 12:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem az nem lesz jó. De jobb lenne beszélni az orvossal, mert valószínűleg mást írna fel.
2/4 anonim válasza:
Most kezdett felszakadni a váladék a tüdejéből. De add neki, hisz ez a köptető lényege, hogy fel tudd köhögni a váladékot. Ha végig szárazan köhög akkor nem fog elmúlni.... kicsit olvass utána.
3/4 anonim válasza:
Pont ezér adnak száraz kohogesre ilyet. Felszakítja és akkor megindul neki. Nekünk ilyenkor orrán száján megindul a trutyi.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez tudtommal nem szakítja fel a váladékot, hisz köhögés csillapító! Hurutos köhögésre nem adható. A kérdésem arra irányult, ha az orvos megvizsgálta, felírta receptre, majd ahogy hazaértünk hurutosan kezdett köhögni, mi a teendő...
2021. dec. 23. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!