Kisfiam 3 éves most kezdte az ovit szeptemberben. 3 napot járt náthás lett, aztán elkezdett köhögni ami 2 hét alatt sem múlt el. Egy kis hurutos köhögés megmaradt, de elvittem múlt hét közepén oviba. Hétvégére megint szárazon köhög. Mit tegyek?
#5: Azért 2 helyett 3 hét betegségért nem kell évet ismételni...
#6: Nem szóltam be, pont, hogy elismertem, hogy a kérdező legalább milyen jól le tudja vonni a következtetéseket, ami neki és a gyerekeinek is az előnyére fog válni a jövőben. És mit nem lehet megoldani? Egy szimpla megfázást? Akkor mit csinálna egy kórházi kezeléssel, lábtöréssel? Leadja a gyereket egy árvaházban, mert az már tarthatatlan?
#7:az lehet, hogy 3 hét miatt nem kell évet ismételni, de még csak október van. Kitudja mi lesz még később.
Nem értem miért kell a másikba belekötni. Én csak azt kérdeztem, mivel tudok a gyerekemnek segíteni. Nem értem miért kell támadni, meg okoskodni.
Éljétek túl
Szintèn îgy vagyunk
Közben elkapta a kicsi is én is
Szeptember óta 40e a patikában hagyott számla
Nem bunkó akartam lenni
Csak elkeseredett vagyok
Tegnap óta egy falatot nem tudok lenyelni, a víz is nehezemre esik.
9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!