Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Okozott valakinél vetélést a...

Blonde86 kérdése:

Okozott valakinél vetélést a favipiravir tabletta?

Figyelt kérdés
Szép estét. Tudom érdekes a kérdés, de rövid történetem a következő. Ma este a női megérzésem azt sugallta, csináljak egy terhességi tesztet. Menstruációm nem késik még. Ugyan az az érzés fogott el, mint annó a fiammal 13évvel ezelőtt, ezért csináltam a tesztet is. Viszont 10napos karanténba kerültünk a fiammal, a házi orvos kiírta 5nappal ezelőtt a favipiravir tablettát. Beszedtem. De ma a terhességi teszt pozitív lett, nem az olcsobbik fajtát választottam, a fogantatás a kicsi kijelző szerint 1-2hét. A nőgyógyászommal holnap tudok egyeztetni. De.... Félek. A gyógyszer magzat károsító hatása bizonyított. De vetélést is okozhat? Kérem a negatív kommentek kíméljenek. Köszönöm a válaszokat előre is.

2021. dec. 21. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Értem, ne haragudj, ez nem derült ki az eddigi írásaidból, hogy nem tervezett a baba! Akkor ez csak nagyon szerencsétlen véletlen, nyilván nem vagy hibás és elhiszem, hogy lelkileg megvisel.

Kívánom a legjobbakat!

9-es voltam

2021. dec. 22. 12:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem az is rejtély, hogy minek beszedni ilyen gyógyszereket, amikor a tüneteid nem igényeltek kórházi kezelést. Autoimmun betegként sem voltam hajlandó ilyeneket beszedni, pedig egészségügyben dolgozok, legalább 3x elkaptam már. Eszem megáll néha, hogy az emberek nem tudnak gondolkodni?!
2021. dec. 31. 11:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Emberek? Bocsi de ő egy laikus. Megy a félelemkeltés ezerrel,ha az orvos felírja,persze,hogy beszedi!

Inkább az orvost kéne bírálni minek szedette be vele.

2021. dec. 31. 16:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Jól sikerült a védekezés nagyon. Hogy sikerült gyógyszer mellett teherbeesni? Rosszul szedted?
2022. febr. 4. 12:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, mi lett veletek?
2022. febr. 16. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!