Nem múló nátha?
4,5 éves gyerekem 2 hónapja náthás. Hol csak orrfolyás, hol csak hurutos köhögés, de van, hogy mindkettő. Egyéb gond, pl láz, fájdalom, levertség nincsen. Nem folyamatosan köhög, folyik az orra, egy nap kb 5-6 orrfújás, ugyanennyi köhögés.
Ez előtt sosem volt beteg, óvodai beszoktatáskor sem volt beteg, antibiotikumot sem kapott még sosem.
Eddig kapott köhögésre: ambroxol, mucopront, prospan, izlandi zuzmó szirup
Orrfolyásra: nasivin, a gyerekorvos által keverterett gyógyszertári, tengervízes
Pluszban: kúraszerűen a gyerekorvos ajánlása szerint cetirizin, kaloba csepp
Szed d vitamint, multivitamint, marslako immunot. Sok gyümölcsöt eszik, változatosan táplálkozik.
A vírus miatt a gyerekorvos nem fogadja, mindent csak telefonon rendelt el, 3-4 naponta hívom, de 1-1 nap javulás van csak.
Nem tud óvodába járni, ami nagyon hiányzik neki. Mit lehetne csinálni?
Gyerekorvos egy van, nem tudunk váltani.
Keressek egy magán orvost? Vigyem el a mostani orvoshoz időpont nélkül, hátha nem küld haza?
Tudom sokan oda vannak hogy gyerekorvoshoz vigyék a gyereket, de mi lenne ha a saját házi orvosodhoz vinnéd át?
Kis faluban élek most, a fiaim az én háziorvosomhoz lettek hordva. Egy szavam se lehet mindíg jót írt neki még látatlanban is.
A sógornőm a 25kilométerre található nagyvárosba vitte a gyerekeit. Mindíg szenvedtek vele. Nagy nehezen átiraták őket és láss csodát hatnak a gyógyszerek.
Persze lehet bármi probléma de én a helyedben elvinném máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!