Hogy bírjátok, amikor úgy beteg a gyerek, hogy azt ti is elkapjátok tőle?
A lányom 15 hónapos, elkapott valami csúnya hányós-hasmenős vírust, rajta kb egy nap alatt végigment az egész, mi az apjával egész hétvégén haldoklunk, a nagyanyja is elkapta szerencsétlen, ő is szenved péntek óta. Nyilván egy 15 hónaposnak, amikor teljesen jól érzi magát, csak alkalmanként kicsit folyósabb termék kerül a pelusba, nem tudom megmondani, hogy akkor most tessék magát elfoglalni, mert anyuék éppen papot hívnak lassanként.
Amikor ilyenek vannak, akkor ti hogy bírjátok, hogy kezelitek az egészet? Nagyobb gyerekkel vajon könnyebb? És ha van már kettő/több, teszem azt egy ovis, aki minden gethát hazavisz, meg egy kisbaba? Erre vannak jól bevált trükkjeitek? Hogy tudjátok ellátni a gyerekeket úgy is, hogy kb magatokat sem tudjátok?
Huhh, nem egyszerű az tuti!
Lányom nyáron a bölcsiből hozott haza Noro vírust ami egy elég combos hányós-hasmenős vírus, dög rováson voltunk mind a hárman. Akkor ismerte meg Peppa malacot. Nem csak azért mert alig bírtunk megmozdulni az apjával (nincs segítségünk) de neki sem volt semmihez kedve/ereje, csak nyöszörgött, könyveket se nézegette velem, pedig azt imádja. Volt pár megfázás is, mióta bölcsis, igazából felváltva a férjemmel osztjuk meg a teendőket, attól függően melyikünk van kevésbé rosszul. Kaját rendelünk vagy minimálban toljuk, a takarítás meg megvár, amíg jobban nem lesz valamelyikünk.
Ha csak én vagyok beteg, akkor sokszor lefekszem mellé a földre és úgy "játszok"vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!