Ha lehet majd 12 éven aluliakat is oltatni,te beoltatod? Megindokolod?
Nekem meg van, több is
A legjobb barátnőm 2 oltást kapott, Modernát, covidos állítólag, 3 hetet feküdt otthon, már mentőt akart hívni olyan rosszul volt.
Egy baraT
Bocsi elküldte.
Egy barátnőmnek pl megzavarodott a mentruációja azóta, hol megjön hol nem, a sógórnőmnek meg teljesen leállt. (Mind a ketten kínait kaptak)
Kínait kapott főnököm tavasszal ahogy megkapta másnaptól 3 hónapig szarul volt utána, annyira beteg lett, hogy végül fel is mondott a munkahelyen, mert hónapokig beteg volt és utána is úgy érezte nincs jól, megtehette (jól kereső férj) és ezután még elment a 2. oltásra is amúgy...na ez a betegség, agybaj a neve..
#22 a kínai oltás pont, hogy a hagyományos technológiával készült, amit már kb 200 éve használnak, szóval azon rugózni, hogy ez az oltás kísérleti lenne, elég csúnya.
#20 bocs, mi is budapesti értelmiségi és jómódú rétegben mozgunk, nálunk valahogy pont, hogy mindenki beadatta. Mi sem kaptuk el (eddig), de autóbalesetünk sem volt még soha, mégis mindig bekötöm a biztonsági övet. Lehet, hogy akkor is belehalok, ha be vagyok kötve, de ha van esély, hogy segítsen, akkor direkt miért tagadnám meg magamtól? Ártani meg kb pont annyira ártalmas az oltás, mint a biztonsági öv "felesleges" bekötése. Én pl nem nézek tévét, viszont tanulmányokat szívesen olvasok. Ha van tudományos forrása bárkinek, amiben azt bizonyítják, hogy mennyire káros az oltás, szeretettel várom a linkjét. De többet olvastam arról, hogy pontosan hogyan működik és milyen hatásokat várhatok tőle, hogy ezt reálisnak tartsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!