Akiknél van 4 év alatti gyerek, és átesett a Covid-on, hogyan/mennyi idő alatt zajlott le? Hogy viselte a gyerkőc?
Kislányunk kb.5 hete kezdte az ovit. Ma úgy jöttünk haza, hogy levert, bágyadt, csak fekszik és mesét néz (amúgy nagyon virgonc, meg sem áll egész délután :)
Óvónő mondta hogy délelőtt is sokáig csak feküdt a játék helyett. Pocakjára panaszkodott az óvónőnek, hogy "valami nem jó odabent". Ezen kívül csak kis hőemelkedése van (37,1-2 °C).
Amúgy jó páran hiányoznak a csoportból, tudtommal senkinél sincs Covid gyanú (felnőtteknél sem).
Szerintetek esélyes hogy kezdődő Covid lehet? Amennyire tudom a deltára jellemzőek ez a hasmenés/hasfájás, rossz közérzet, kisebb láz,stb.
Akinél a gyerek túlesett rajta, hogy viselte? Mik voltak a tünetek? Meddig tartott?
Vagy csak amolyan "Közösségbe került és jönnek a betegségek" dolog?
“ Covidnak nem tünete a gyomorgond. “
Orvos vagy basszus ? Hogy mersz ilyet kijelenteni ? És de, igenis lehet tünete a gyomorgond. Nekem is azzal kezdődött a covid. Engem is le lehet pontozni a primitív, korlátolt nőciknek, mint a 4-es válaszolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!