Mennyi esély van a császárra magaspulzussal?
A császár nem indokolt magas pulzus miatt. De ezt inkább az orvosoddal kellene megbeszélned, attól, hogy mi leírunk itt valamit, amit mi tapasztaltunk, attól még más lehet nálad. Ez mind függ az orvostól is, és attól, hogy ő mit gondol a teljes kórképed ismerete alapján.
Nekem 130-150 között volt a terhességem alatt, és mellette szívritmuszavar is volt. Simán hagytak természetes úton szülni. Egyetlen egyszer volt az egész alatt, hogy gondot okozott, megszédültem és majdnem elájultam. Annyit tettek csak, hogy felfektettek félig ülő helyzetben a szülőágyra, és adtak oxigént.
Amúgy nekem pulzust, vérnyomást is csak akkor mértek, amikor megszédültem, egyébként semennyire sem foglalkoztak vele, mert a terhesség teljesen természetes velejárója, hogy megemelkedik mindkettő. A szüléskor pedig főleg...
A pulzus nem gond
A vérnyomás annál inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!