Hány Daedalonetta kúpot kaphat egy 5 éves gyerek Sos ?
Sajnos nem érek el senkit. A háziorvos 8-11-ig rendel csak, a kórházban meg nem tudnak 1 orvost sem a telefonhoz adni (???).
Már 4x hányt a lányom, sajnos az első kúp 7 perc múlva kijött.
Ő NAGYON rossz állapotba tud kerülni, ezért aggódok.
Adhatok neki mégegyet vajon?
A tájékoztató csak annyit ír, hogy az orvos utasítása szerint kell adagolni. De orvost nem érek el jelenleg.
Délutáni rendelés 15tól van...
Végül a gyógyszertárat értem el... 4 óránként fél kúp (hosszában felezve..).
Azért gáz! Megyeszékhelyen lakok, és nem lehet senkit elérni... :(
Azt mondta a gyógyszerész, hogy kb 13 óra körül adjak neki egy felet.
Majd meglátom, hogy van.
De oltári gáz, hogy nem lehet elérni egy orvost...
Ilyen helyzetben ne az orvosd keresd hanem hívd a kórházat. Ha ennyire rosszul van a kúp nem segít. Még ront is ha a gyerekben pang a savas víz stb a gyomrában.
Jobb ha kijön + ha rosszabbul van irány a sürgősségi
Semmit nem tud lenyelni. A vizet is kihányja. Etetni főleg nem tudom. 3 korty vizet ivott, azt is kihányta. (1 korty - kihányta. 2 óra múlva 2 korty-kihányta).
Jelenleg alszik, adtam neki egy másik kúpot.
Ő sajnos egy babakori betegség miatt gyakran beteg, és mindent elkap. Eddig 4x kapta el ezt a hányós vírust. Akkor átlagosan 9 hányással kezdett, és rögtön infúzió kellett.
Most reménykedek. Csak 5x hányt eddig. Ha hat a kúp, megússzuk a kórházat. Ha tud délután inni.
Ez nem gyomorrontás. Már 4x végogmentünk ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!