Adnak erre gyógyszert? : Nem alszik a babám csak nagyon keveset. Ejjel minden órában vagy fél órában felsir, mozgolódik, nappal is 1x alszik 10 percet. Kivagyok készülve
Most lett 8 hos a babám. Jön a foga , kenunk rá ahogy kell .
Vmi fenobarbital készítmény- azaz vmi nyugtató-altató kellene a babának.
Írhat fel a doki effélét?
" az eszem megáll"
Ha neked sírna minden fél órába akkor tényleg megállna az eszed asszem. Nemis értem miért adtam zöld kezet 🙂.
Ma Nurofen kúpot kapott és jól aludt. De 2 nappal ezelőtt is adtam mert kipróbáltam és akkor se aludt. (Vagy lehet kikakilta)
Jó de értsétek már meg légyszives hogy a Germicid C-ben is van fenobarbital minimális mennyiségben és a doki felis írta a babának oltás esetén. Akkor fogfajaskor hogyhogy egyszer sem adhatom , amikor 3hónaposan ezt javasolta a doki , most pedig 8hónapos.
Értitek az összefüggest, amiert kérdezem?
De értsd meg hogy nem fognak adni. Semmilyen készítményt, aminek altató hatása van. A germicid fájdalomcsillapító és görcsoldó, a lázgörcs megelőzésére. Mivel elég erélyes a hatása, kiváló lázcsillapító, kevésbé jó fájdalomcsillapító. Szó sincs altatásról.
Adjad neki ha megnyugszol, nem fog tőle aludni, ellenben a germicidnek már van rizikója, pl kinyírhatja a gyerek csontvelőjét vagy életveszélyes bőr károsodást okoz, ha tartósan adják.
Ok.
Hát akkor semmi sincs ezek szerint?
16
De. Türelem. Sok sok türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!